Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Το γραφείο μας ...

 

Ο Θανάσης Κρυώνης είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Ειδικός Επιστήμονας στις Αναπαλαιώσεις Νεοκλασικών Κτιρίων και Πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής με αρ. Μητρώου 3200 του ΥΠΕΚΑ.

Το 1990 δημιούργησε το Τεχνικό – Αρχιτεκτονικό γραφείο του στην Αθήνα, επί της οδού Βασ. Γεωργίου Β’ αρ. 30, σ’ ένα άριστα εξοπλισμένο, για τους σκοπούς του, περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Κάθε μελέτη μας, δημιουργείται με διαφορετική προσέγγιση, σύμφωνα με την προσωπικότητα, τις ανάγκες των πελατών μας και των περιβαλλοντικών συνθηκών της περιοχής, σε πλήρη συνεργασία με τους πελάτες μας.
Η αρμονική ένταξη του κτιρίου σας στο περιβάλλον είναι από τις βασικές αρχές των μελετών μας.
Στη σχεδίασή μας εξειδικεύουμε και απλοποιούμε τα κλασσικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής, στις μοντέρνες τάσεις και απόψεις της σύγχρονης εποχής.
Ο εξωτερικός χώρος μιας κατοικίας είναι η προέκταση των εσωτερικών χώρων, γι' αυτό και δίνουμε μεγάλη σημασία στις διαμορφώσεις του περιβάλλοντα χώρου.
Ο ήλιος μπορεί να γίνει σύμμαχος στην κατασκευή των κτιρίων. Στις μελέτες μας χρησιμοποιούμε όλα τα αρχιτεκτονικά στοιχεία και δομικά υλικά, έχοντας ως βασικό άξονα την πλήρη εκμετάλλευση της ηλιακής ακτινοβολίας. Στόχος μας είναι να καθίσταται εφικτή μια βιοκλιματική κατασκευή κτιρίου.
Η σωστή επιλογή των κατάλληλων οικοδομικών υλικών, αλλά και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των μελετών μας, ώστε να πραγματοποιηθεί με άριστο αποτέλεσμα και με μεγάλη οικονομία, τόσο η κατασκευή, όσο και η χρήση του κτιρίου σας.
Επιθυμούμε η περιήγηση στην ιστοσελίδας μας, να σας δώσει μια συνοπτική εικόνα, των δραστηριοτήτων του Αρχιτεκτονικού μας γραφείου. Σας ευχαριστούμε που την επισκεφτήκατε και θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 


Αρχιτεκτoνικό γραφείο Θανάση Κρυώνη - Βασ. Γεωργίου Β' 30, 11635 Αθήνα. 
© 2012 arxitek.gr - info@arxitek.gr - 210 7517553
 
Κατασκευή και υποστήριξη: Option Computers - email: info@optionco.gr